Analsex analsex farligt

Analsex analsex farligt Det är för att den blivit uttöjd, men det betyder inte att det är farligt – skador på ringsmuskeln är väldigt ovanligt vid frivilligt analsex. Här är tre. Enligt läkare finns det några saker du absolut bör undvika under analsex, annars kan det hela sluta riktigt illa. Farligt med analsex? Det är oftast ofarligt med analsex så länge som du använder ditt förstånd och följer ovanstående rekommendationer. Om det bör ont. Dagens hälsas sexualupplysare Sandra Dahlén dyker ner i en läsares fråga om analsex där hon enkelt beskriver vad som går att göra för att.

11 saker du absolut inte ska göra under analsex

Analsex analsex farligt När däremot penetrationen sker snabbt och okänsligt kan det skada ringmuskeln och ge upphov till blödningar. Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev. Men jag tänder enormt på utpräglat stora kukar också och har nog väldigt svårt att motstå erbjudande från sådana killar.

Runt 20cm får man ju in utan problem men sen blir det stop. God läkningsförmåga Det finns många blodkärl i anus och läkningsförmågan är mycket god och dessa kärl brukar i regel läkas mycket snabbt.

Är det farligt med analsex?

Det är för att den blivit uttöjd, men det betyder inte att det är farligt – skador på ringsmuskeln är väldigt ovanligt vid frivilligt analsex. Här är tre. För ca 1 månad sedan så hade jag och min man analsex och det var första gången som det gick bra lite för bra. Känner mig så dum som frågar är 26år så det känns som att jag borde veta detta.

Men ja, är det farligt att ha för mycket analsex? Jag har förr hatat det men nu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This entry was posted in Sex Skanör. Bookmark the permalink.